Dubinsko pranje nameštaja

Svaka kuća je puna bakterija i grinja, čak i ona koja vam se čini najčistijom. Grinje žive u dušecima, jastucima, tepisima, foteljama i ćebadi i drugom mebliranom namestaju.

 

Nemoguće ih je potpuno uništiti, ali možete preduzeti određene mere da ih u vašem domu bude što manje. Što češće brisanje prašine i jednom nedeljno menjanje posteljine samo su prvi koraci koje trebate da preduzmete.

 

Redovno pranje namestaja, kreveta i dušeka se podrazumeva i to barem jednom u godinu dana. Pranje tepiha i podnih obloga varira i zavisi koliko se često prljaju, ali je preporuka da ih operete dva do tri puta u toku godine.

 

Naše mašine odstarnjuju sve vrste bakterija i grinja iz vašeg mebliranog nameštaja jedinstvenom tehnikom ubrizgavanja vode i hemije pod pritiskom u mebl koja se zatim odmah usisava. Naravno hemija se prvo nanosi na mebl i onda voda koja pod pritiskom ulazi u tkaninu zajedno ubacuje i nju.

 

Na taj način se ostvaruje maksimalna uspešnost čišćenja i vaš nameštaj ostaje čist i svež. Posle završenog procesa, vaš nameštaj ostaje vlažan 15 do 20 procenata i sušenje traje par sati.Vaš mebl možemo oprati i u zimskim uslovima, ali sa proces sušenja malo produžuje.

 

Bitno je naglasiti da se u mašinama nalazi čista voda koja ispira tkaninu i da se posle završenog procesa pranja u vašem nameštaju ne nalaze ostaci hemije.

 

Takođe vršimo i pranje kožnog nameštaja. Ovaj proces se razlikuje od pranja mebliranog nameštaja. Hemija koja se nanosi je potpuno drugačije dizajnirana i ona ne sme oštetiti vaš nameštaj koji se potom ispira čistom vodom. Posle pranja sledi finalni deo, a to je zaštita kože posebnim kremama. Mi koristimo samo najbolje i to su proizvodi čuvene kompanija MA-FRA, koja je najpoznatija po sredstvima za auto industriju, čamce, jahte itd...

Mi smo čišćenje podigli na još viši nivo i omogućili vam da vaš nameštaj oseti ove vrhunske proizvode.