Pranje auto enterijera

Redovno održavanje automobila mu produžuje radni vek. Pored pregleda guma, nivoa ulja, provere akumulatora i još dugih stvari, postoji i onaj drugi deo autobobila koji takođe treba održavati, a to je unutrašnji deo ili enterijer.

 

Redovnim usisavanjem, pranjem patosnica, koje i možete sami da uradite, učinićete da vaš automobil izgleda pristojno. Naravno treba izvršiti i generalno čišćenje enutrašnjosti, poput dubinskog pranja kompletnog enterijera.

 

Naša firma vam nudi generalno sređivanje enterijera, dubinsko pranje automobila, sedišta, tapacira na vratima, podova, gepeka , neba. Sa snažnim santoeminim mašinama od 9 bara u kombinaciji sa jakim hidrovakumom postiže se efikasno pranje sedišta i ostalih delova automobila.

 

Blago žuta boja enterijera od duvanskog dima i neprijatan miris samo su neki od razloga zbog koga nas klijenti pozivaju. Pogotovu ako posedujete i kućne ljubimce, tada higijena mora da se održava još češće.

 

Proces pranja traje oko 3 sata, a može i varirati u zavisnosti od stanja enterijera. Po završetku procesa, sušenje traje par sati, a vaš mališan će biti čist,dezinfikovan i mirišljav.

Dolazimo na adresu klijenta a dolazak je naravno besplatan.

Specijalne pogodnosti za auto placeve i grupno pranje autobusa.

Razlike u pranju možete pogledati u našoj galeriji i uveriti se i sami.

pranje enterijera
pranje automobila